Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Groningen, Drenthe en Friesland

Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

Als organisatiecommissie is het altijd lastig om een leuk dagje uit te organiseren waarbij iedereen tevreden is. Een personeelsuitje waarbij genoeg uitdaging is voor de jongere mensen in het bedrijf, maar ook voor diegenen die het liefst helemaal geen spanning en sensatie willen. Een bedrijfsuitje waarbij termen als samenwerking, gezond bewegen en maatschappelijke betrokkenheid aan de orde zijn, maar waarbij het belangrijkste niet vergeten wordt: het moet voor iedereen gewoon leuk en gezellig zijn.

Jarenlange ervaring

Het organiseren van grootschalige evenementen is iets dat we na ruim 20 jaar ervaring wel in de vingers hebben. Wat denk je bijvoorbeeld van een reünie voor ruim 2000 mensen. Belangrijk daarbij is dat de opdrachtgever bij 1 loket terecht kan, zodat de communicatielijnen erg kort blijven. Dat je waarmaakt wat je belooft en dat je geen beloftes doet die je niet waar kunt maken. Als dat wenselijk is nemen we de hele organisatie uit handen, maar ook op deelgebieden willen we graag meedenken.

Voor elk wat wils

Hoewel Outdoor International bekend staat om het sportieve en uitdagende karakter, willen we toch ook dat mensen die andere interesses hebben ook een leuke dag beleven. Zo organiseren we, behalve de sportieve activiteiten, voor iedereen wat leuks. Denk bijvoorbeeld aan workshops voor schilderen of bonbons maken, jamsessies met conga's of bongo's, natuurtochten o.l.v. gidsen van het IVN, staatbosbeheer of het Fryske Gea. Natuurlijk kunnen ook hele specifieke eigen wensen ingevuld worden in het programma.