Nieuws

 • Nieuwe krachten

  Nieuwe krachten

  30 mei 2013

  Tijdens het jaarlijks terugkerende bijscholings- en selectieweekend hebben we weer een aantal nieuwe instructeurs aan mogen nemen. Deze 9(!) nieuwe mensen zijn volop in opleiding. Dit traject, onder… Lees verder »

 • Schiet-arrangement

  Schiet-arrangement

  30 mei 2013

  Niet geschoten is altijd mis! Bij Outdoor International kun je binnenkort een arrangement boeken met een unieke combinatie van boogschieten, pistool- en buksschieten met luchtdrukwapens en verf… Lees verder »

 • Touwbanen vernieuwd

  Touwbanen vernieuwd

  30 mei 2013

  Na een lange winter lijkt het er nu toch eindelijk op: de zomer komt er weer aan! Een mooi moment om tussen de groene boomtoppen door te lopen via de meest uiteenlopende bruggen en constructies.… Lees verder »

 • Per Kick-bike door

  Per Kick-bike door "Stad"

  30 mei 2013

  Wist je dat de Ebbingestraat de oudste nog bestaande straatnaam van Groningen is (1245)? Of dat de beroemde architect Rem Koolhaas een urinoir in de stad heeft ontworpen, versierd met foto's van… Lees verder »

 • Buitensport ook voor 80 jarige

  Buitensport ook voor 80 jarige

  20 juli 2012

  Oudste deelnemer bij Outdoor International in Drenthe. Verslaat menig jonge knaap.... Lees verder »

 • Activiteiten Suikerunieterrein Groningen

  Activiteiten Suikerunieterrein Groningen

  3 februari 2012

  Op 2 februari werden de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag over de invulling van het Suikerunie terrein in Groningen. Ook Outdoor International had een plan ingeleverd. Uiteraard met een… Lees verder »

 • Eerste deelnemer van Bonaire geslaagd voor Outdoor Animator

  Eerste deelnemer van Bonaire geslaagd voor Outdoor Animator

  26 januari 2012

  Ook vanuit de overzese gebieden is er belangstelling voor Outdoor Animator. Vandaag is de eerste deelnemer van Bonaire geslaagd voor een aantal activiteiten van Outdoor Animator. De accessor van… Lees verder »

 • Kraantje Pappie bij Outdoor International te Groningen

  Kraantje Pappie bij Outdoor International te Groningen

  12 januari 2012

  Kraantje Pappie neemt videoclip op in de indoor paintball locatie van Outdoor International te Groningen voor zijn nieuwe album. Het album van Groninger Kraantje Pappie, dat geproduceerd is door de… Lees verder »

 • TÜV certificaat

  TÜV certificaat

  29 november 2011

  Outdoor International is onlangs opnieuw bezocht door TÜV Nederland. Behalve een paar kleine puntjes die voor verbetering vatbaar waren, was men voornamelijk weer enthousiast. Met name de rol… Lees verder »

 • Paintball vanaf 16 jaar binnenkort weer mogelijk

  Paintball vanaf 16 jaar binnenkort weer mogelijk

  8 november 2011

  Binnenkort is het waarschijnlijk weer mogelijk om paintball vanaf 16 jaar aan te bieden. In de Tweede Kamer is overleg gevoerd over de wenselijkheid van de leeftijdsverlaging. Op dit moment is… Lees verder »

 • Samenwerking tussen onderwijs & bedrijfsleven

  Samenwerking tussen onderwijs & bedrijfsleven

  8 oktober 2011

  Medio september is Carin van Laere, projectcoördinator bij Agentschap NL (voorheen SenterNovem), op werkbezoek geweest bij Outdoor International om de resultaten van de pilot werkplekleren te… Lees verder »

 • Robert Breekveldt bedrijfsassessor Outdoor Animator

  Robert Breekveldt bedrijfsassessor Outdoor Animator

  31 maart 2011

  Robert Breekveldt, werkzaam bij Outdoor International, behoort tot de eerste groep van deelnemers aan de cursus VeBON Bedrijfsassessor Outdoor Animator die inmiddels is gecertificeerd. Zij zijn nu… Lees verder »