Programma boeken: Paintball maandag t/m donderdag 2 uur voor € 17,50 p.p.

Door de stappen hieronder te doorlopen reserveer je dit programma met de door jou gewenste voorkeuren en gegevens. De prijs en tijdsduur vind je hiernaast (de prijs wordt automatisch aangepast aan het aantal personen). Betaling vindt plaats nadat jouw reservering door Outdoor International is ontvangen. Je ontvangt hiervoor per e-mail bericht.

1 Kies een locatie en programma

  • iSuper upgrade (alleen online beschikbaar)

2 Datum en tijd

Klik hieronder op een blokje in het lichtblauw om die datum te selecteren. Een programma is te boeken vanaf 3 dagen na vandaag. Wil je op korte termijn boeken, bel dan even (050-3183722). Witte blokjes zijn niet boekbaar. Je wisselt van maand met de pijltjes.

Kies hieronder een datum voor jou programma.

3 Je gegevens + Aantal personen

De geboortedatum die je hebt opgegeven geeft aan dat je onder de 18 jaar bent. Laat de boeking a.u.b. uitvoeren door iemand van 18 jaar of ouder.

4 Opmerkingen

Hieronder kun je eventuele voorkeuren aangeven. Als je één of meer onderdelen van het programma wilt weglaten of toevoegen, of je hebt aanvullende voorkeuren of vragen (bijvoorbeeld m.b.t. eten / drinken), dan kun je dat hier opgeven. De uiteindelijke prijs van het programma kan hierdoor wijzigen. Je ontvangt via e-mail bericht van de definitieve prijs en kunt dan via iDeal de betaling voldoen. Geef a.u.b. ook aan wat de gelegenheid is voor dit programma (vrijgezellenfeestje, personeelsuitje, enz.) en beschrijf de groepssamenstelling.

Je dient akkoord te gaan met de voorwaarden.