Programma boeken: Boogschieten, kratstapelen en kickbike-oriëntatie

Door de stappen hieronder te doorlopen boek je dit programma met de door jou gewenste voorkeuren en gegevens. De prijs en tijdsduur vind je hiernaast (de prijs wordt automatisch aangepast aan het aantal personen). Nadat je hebt gereserveerd ontvang je een email ter controle. De boeking is pas definitief als je op de bevestigingslink in die mail hebt geklikt. Tot die tijd kunnen dus nog steeds andere groepen boeken op het door jou gewenste tijdstip.

1 Kies een locatie en programma

  • iJullie worden ontvangen in het stadsparkpaviljoen met een kopje koffie, thee of frisje met gebak. na een half uurtje worden jullie opgehaald door de instructeur en start de activiteit(en)
  • iJullie worden ontvangen in het stadsparkpaviljoen met een kopje koffie, thee of frisje met gebak. na een half uurtje worden jullie opgehaald door de instructeur en start de activiteit(en). Na de activiteit(en) is er een uitgebreid luxe lunchbuffet in het paviljoen.
  • iJullie worden ontvangen in het stadsparkpaviljoen met een kopje koffie, thee of frisje met gebak. na een half uurtje worden jullie opgehaald door de instructeur en start de activiteit(en). Na de activiteit(en) 2 uur lang onbeperkt drinken en doorlopend hapjes in het paviljoen. (alleen bier, fris en wijn)
  • iJullie worden ontvangen in het stadsparkpaviljoen met een kopje koffie, thee of frisje met gebak. na een half uurtje worden jullie opgehaald door de instructeur en start de activiteit(en). Na de activiteit(en) is er een uitgebreid luxe dinerbuffet (inclusief wokken en grillen) in het paviljoen.

2 Datum en tijd

Klik hieronder op een blokje in het lichtblauw om die datum te selecteren. Een programma is te boeken vanaf 3 dagen na vandaag. Wil je op korte termijn boeken, bel dan even (050-3183722). Witte blokjes zijn niet boekbaar. Je wisselt van maand met de pijltjes.

Kies hieronder een datum voor jou programma.

3 Je gegevens + Aantal personen

De geboortedatum die je hebt opgegeven geeft aan dat je onder de 18 jaar bent. Laat de boeking a.u.b. uitvoeren door iemand van 18 jaar of ouder.

4 Opmerkingen

Hieronder kun je eventuele vragen of opmerkingen plaatsen. Geef a.u.b. aan wat de gelegenheid is voor dit programma (vrijgezellenfeestje, personeelsuitje, enz.) en beschrijf de groepssamenstelling en eventuele fysieke kenmerken waarmee wij rekening dienen te houden. 

Je dient akkoord te gaan met de voorwaarden.